Algemene huurvoorwaarden

Hier ziet u onze algemene huurvoorwaarden

Huurvoorwaarden:

De huurvoorwaarden zijn van toepassing op de beide huizen. Een huurovereenkomst komt tot stand door te boeken op onze website. De huurovereenkomst wordt schriftelijk vastgelegd om geldig te zijn en u toegestuurd per mail. Tegelijk voegen wij een afschrift van deze algemene huurvoorwaarden.

Prijzen en tarieven:

Prijzen zijn inclusief omzetbelasting, kosten voor gas ,water en licht, maar exclusief kosten van een annuleringsverzekering. Bijzondere bijkomende kosten zoals kosten van eventueel extra bedlinnen of kinderstoel staan vermeld op de site. (Een kindbedje of campingbedje dient u zelf mee te nemen) Verplicht zijn de borg en schoonmaakkosten, deze worden meteen in de huurovereenkomst en huurprijs berekend. Indien u een kortingsvoucher heeft, kunt u deze gebruiken bij de boeking op onze website. Meerdere kortingen kunnen niet worden gecombineerd, tenzij anders vermeld.

Betaling:

Na reservering ontvangt u van ons z.s.m. een bevestiging, waarin wij u vragen binnen 14 dagen een aanbetaling te doen ter grootte van 50% van de totale huursom; na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief. Het restant van de huursom dient u te voldoen uiterlijk 6 weken voor uw aankomst. Boekt u slechts 6 weken voor aanvang huur, dan betaald u 100 % van de huursom. Als -na een herinnering- een vervaldatum zonder betaling verloopt, dan behouden wij ons het recht voor de reservering te annuleren. Het staat uiteraard vrij om de huursom meteen 100 % te betalen.

Borgsom:

De huurder is verplicht bij het aangaan van een huurovereenkomst een borg a € 150 te betalen, deze zal opgenomen worden in de totale huursom. Geconstateerde beschadigingen of vermissing van in of aan het vakantiehuis aanwezige zaken worden met de borgsom verrekend en het restant van de borgsom wordt gerestitueerd aan de huurder. De huurder dient ten behoeve van de restitutie zijn volledige adres en bankgegevens te vermelden.

Verplichtingen van de huurder:

De huurder dient zich te gedragen als een goed huurder. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan het exacte, maximale aantal personen. Hiernaast dient de huurder zich te houden aan een ROOKVERBOD binnenshuis. Het is toegestaan hond of 2 honden mee te nemen, niet meer, en katten zijn niet toegestaan. De huurder is wettelijk aansprakelijk voor de door hem of zijn medehuurders aan het vakantiehuis of de daarin aanwezige zaken toegebrachte schade. Een schadegeval dient door de huurder direct aan ons te worden gemeld. Reparatie- of vervangingskosten dienen door de huurder te worden vergoed. Bij vertrek dient de huurder het vakantiehuis in een goede staat en bezemschoon achter te laten. De in het huis aanwezige zaken dienen op de oorspronkelijke plaats (zoals bij aankomst) te worden teruggezet. Serviesgoed dient te zijn afgewassen en opgeborgen op de daartoe bestemde plaats. Wij zijn eventueel gerechtigd een eindcontrole te doen op het tijdstip van vertrek. Als wij constateren, dat (meerdere) zaken niet op hun oorspronkelijke plaats zijn teruggezet of indien het vakantiehuis niet bezemschoon is, zijn wij gerechtigd om extra (reinigings)kosten aan de huurder in rekening te brengen. De huurder dient linnengoed op de bedden te gebruiken en is niet gerechtigd de bedden zonder lakens te gebruiken. Meldt u ons alstublieft eventuele schade; u bent er waarschijnlijk voor verzekerd! (WA verzekering) Snelle en eerlijke melding voorkomt, dat de vakantie voor u en voor ons een ongewenste nasleep krijgt.

Annulering:

Allereerst adviseren wij u een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij annulering tot 42 dagen voor aankomst bedragen de kosten: 30 % van de totale huursom. Indien u annuleert tussen 42 en 28 dagen voor aankomst bedragen de kosten 60% van de totale huursom. Annulering vanaf 28 dagen voor de dag van aankomst bedraagt het 90 % van de totale huursom. Annuleren op de dag zelf betaald u 100 % van de totale huursom.

Roggemole 8 – 18
Lemmer, 8531 WB Nederland

info@vakantiehuisjeinlemmer.nl
(+31 6 42578238)