Extra Bedlinnen

Het bedlinnen zit bij de huurprijs inbegrepen. Indien jullie langer dan een week boeken en, kunnen jullie een extra bedlinnen set  bestellen. Het bedlinnen omvat dan 1 stel voor tweepersoonsbed en 2 keer een stel voor de beide eenpersoonsbedden. Indien jullie het prettig vinden kunnen jullie ook een eigen stel bedlinnen meenemen, wasmachine is beschikbaar.

Prijs

12,50 / Per exemplaar / Per accommodatie

Extra handdoek en vaatdoek

Handdoek en vaatdoek zitten bij de huurprijs inbegrepen, per week stellen we 2 sets beschikbaar, indien jullie langer verblijven kunnen jullie een extra set bestellen.

Prijs

6 / Eenmaal / Per accommodatie

Tussentijds schoonmaken

Het is mogelijk dat jullie het fijn vinden dat het chalet opgeruimd en schoongemaakt wordt, wij kunnen jullie ook hier mee helpen.

De kosten voor een extra schoonmaakbeurt bedraagt € 75,-

Willen jullie gebruik maken van deze dienst laat dan een bericht achter op het contactformulier of bel ons, hiernaast is het ook van te voren af te spreken, en kunnen jullie het meeboeken in de reservering.

Prijs

75 / Per exemplaar / Per accommodatie

Kinderstoel

Wij plaatsen in het chalet een kindvriendelijke en veilige kinderstoel.

Prijs

12,50 / Eenmaal / Per accommodatie

Hond

Het is toegestaan jullie hond mee te nemen, wij rekenen hier €2,00 per dag voor. In totaal staan we 2 honden toe. Katten zijn niet  toegestaan.

Prijs

2 / Per dag / Per accommodatie

2nd Dog

It is allowed to bring your dogs, we charge € 2.00 per dog per day for this. In total we allow 2 dogs. Cats are not allowed.

Prijs

2 / Per dag / Per accommodatie

2e Hond

Het is toegestaan jullie honden mee te nemen, wij rekenen hier €2,00 per hond per dag voor. In totaal staan we 2 honden toe. Katten zijn niet  toegestaan.

Prijs

2 / Per dag / Per accommodatie

BBQ en 2.5 kg Jumbo houtskool

Voor 30 euro zetten wij een kleine nieuwe bbq voor jullie klaar, inclusief een zak Jumbo 2.5 kg houtskool.

Prijs

30 / Eenmaal / Per accommodatie

Fietsen

We kunnen twee goede fietsen voor jullie klaarzetten, deze zijn vrij in gebruik op eigen risico. Hiernaast kunnen jullie (electrische) fietsen huren bij onze plaatselijke fietshandel Boek, zie ook in onderstaande link. De huurprijs dienen jullie zelf te betalen. Desgewenst regelen wij dit voor jullie, zodat jullie ontspannen aan de vakantie kunnen beginnen.

Prijs

Gratis

Eindschoonmaak

De eind schoonmaak bedraagt 95 euro, deze is verplicht. Zoals in huurvoorwaarden is opgenomen dienen jullie de woning veeg schoon achter te laten.

Prijs

95 / Eenmaal / Per accommodatie