Langs de route

Dit jaar is er weer een mooie tulpenroute autoroute uitgestippeld. Normaliter zijn er tijdens het Tulpenfestival volop activiteiten, maar in verband met de maatregelen rondom Covid-19 is dat dit jaar helaas niet mogelijk. De organisatie heeft leuke alternatieven bedacht, voor jong en oud, die vooral vanuit de auto mogelijk zijn. Zo komt er dit jaar de Tulpenfestival-App met informatie over de Noordoostpolder en de tulpenteelt, en kunnen kinderen samen met Bollie de Beer op onderzoek uit. Voor meer informatie klik hier.

Staan de tulpen al in bloei?
Tulpen zijn erg fotogeniek. Maar we kunnen niet garanderen dat ze allemaal op hetzelfde moment in bloei staan. Dit is vooral afhankelijk van het weer. Tijdens het Tulpenfestival zullen we jullie informeren welk deel van de tulpenvelden (bij benadering) in bloei staat. Bekijk hier het bloeipercentage.

Coronavirus 
Laten we er samen voor zorgen dat iedereen op een veilige manier kan genieten van de tulpenpracht in de Noordoostpolder! Bekijk de tulpen vanuit de auto en vermijd drukke plekken.

Verder volgen wij de richtlijnen van het RIVM en willen iedereen vragen zich hier ook aan te houden.

Respecteer onze gewassen

Het is niet toegestaan om bij telers/bewoners op het erf te parkeren en/of de tulpenvelden te betreden. Dit kan schade aan de bloemen en bollen tot gevolg hebben. Respecteer onze gewassen! Bedankt!

Zie voor meer informatie de site van Tulpenfestival Noord-Oostpolder en download the app voor een mooie tocht. Deze tocht is heel gemakkelijk vanuit het vakantiehuisjeinlemmer te maken. Zelfs delen zijn goed te doen op de fiets. Er zijn zelfs mogelijkheden door de tulpenvelden te mogen wandelen.

Bron: Tulpenfestival-Beleef het

Geef een reactie